Липсата на пазарни механизми води до дефекти.  Това заяви в

...
Липсата на пазарни механизми води до дефекти.  Това заяви в
Коментари Харесай

Комитова: Липсата на пазарни механизми води до дефекти

„ Липсата на пазарни механизми води до недостатъци ”.  Това съобщи в предаването „ На фокус с Лора Крумова ” Виолета Комитова, претендент за народен представител от „ Български напредък ”. Тя е проектант и някогашен районен министър в кабинета " Янев ". 

 

Относно инспекциите на качеството на пътищата в страната Комитова сподели, че избира различен тип ядки, само че инспекцията посредством вадене на пътни ядки е нужна.

 

„ Не считам, че тематиката с пътищата е предизборна тематика. Това е тематика на целия български народ. Не ми харесват инспекции, които се вършат на остарели градежи на пътища, може би се вършат, с цел да се види какъв брой ще коства ремонта на ремонта. Проверки би трябвало да се вършат всеки ден и единствено след инспекции да се заплаща ”, сподели Комитова.

 

Относно ареста на притежателя на „ Хидрострой ” Велико Желев по обвиняване за изнудване, тя посочи, че той има контракт да се занимава с една от правите на Автомагистрала ” Хемус ”.

 

„ Договорът му е  да е хазяин на техника и материали. Строител на Автомагистрала „ Хемус ” е държавната компания „ Автомагистрали ” ЕАД. В 21-ви век не мога да си показва някой да е хазяин на техника и на хора. Това не е пазарен метод ”, сподели някогашният районен министър.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР